Single CD

 بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Single Pack (1 CD)
RM19 RM13.50 Sahaja !

Info 1 : Hanya pada Tahun 2011 Bulan March sahaja 
kualiti audio di pertingkatkan dengan  menggunakan 'mic'. Kuliah sebelumnya memerlukan kesabaran anda untuk didengari dengan niat mencari ilmu. InsyaAllah..

Info 2 : Untuk Pembelian 'Single Pack' tarikh kuliah adalah kod bagi CD, 
masukkan tarikh / kod CD semasa mengisi borang tempahan mengikut bilangan tempahan. 
Periksa tarikh / kod kembali sebelum submit borang tempahan


KULIAH TAHUN

(Klik Pada Tahun)


PERCUMA!!!
* Penghantaran Setiap Pembelian
*CD Bag untuk 'Koleksi Pack' Sahajaبِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Wujudnya Kumpulan Jazbah Network adalah berpunca dari kesedaran dan usaha segolongan insan yang menyedari kepentingan dalam menyampaikan ilmu di dalam bidang Tasawuf / Tarikat / Sufi . Sebab dari keadaan zaman materialisma yang memerlukan keseimbangan diantara kerohanian dan duniawi dalam meniti perjalan dunia menuju kehidupan akhirat yang kekal abadi.

Dari kupasan yang padat dan mantap disertakan Dalil dan Nas membahaskan ilmu Tasawuf / Tarikat / Sufi yang disampaikan Oleh Tuan Guru Dr. Hj. Jahid Bin Haji Sidek, mudah-mudahan dapat merungkai segala permasalahan dan persoalan yang timbul di dalam perbicaraan dan fikiran ummat islam masa kini.

Dengan adanya laman sesawang ini juga bukan sahaja akan memudahkan mereka yang mecari jawaban, pencerahan dan kebenaran 'Ilmu Ehsan' yang kini dicemari kekeliruan dan salah fahaman.

Kami menyediakan himpunan Kuliah dan koleksi dalam bentuk Kuliah Tasawuf Audio CD bagi memudahkan ia dimainkan pada Pemain CD, komputer atau di Kereta.

Pelawat Juga boleh memasukan email ke dalam system kami bagi mendapat info tajuk kuliah terkini.

Ikhlas,
Admin